Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Kreeftenbisque
- Ingrediënten:
- bieslook, bouquet garni, citroensap, cognac, knoflook, kreeft, olijfolie, peper, prei, selderij, slagroom, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Junges Gemüse:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Junges Gemüse:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee: