Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, brood, fruit, groente, kip, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rijst, runderbotten, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Basisrecept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Basisrecept uit Familierecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Spice Wise:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Mixen mengen malen:
Basisrecept uit Soep bij Janneke thuis:
Basisrecept uit Hoe te eten:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Groot handboek sauzen: