Recept uit Culinaria Frankrijk:
Vis in ´t pannetje
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroensap, courgette, gember, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten: