Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, fruit, gember, groente, kaneel, knoflook, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit BioBudget:
Recept uit I love groente:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Polpo:
Bijgerecht uit Zuur:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: