Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Kalfskoteletten met fontina - costoletta alla valdostana
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, fontina, kalfskotelet, paneermeel, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, frituurolie, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, suiker, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Recept uit Laura's bakery basisbakboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel: