Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, courgette, ei, gember, groente, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, suiker, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids: