Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit The naked chef:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!: