Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, olie, oregano, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Dayenne's Foodblog:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Spis:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De pastabijbel: