Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Brown Veal Stock
- Ingrediënten:
- boter, kalfsbotten, kalfsvlees, peperkorrels, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, wodka, water en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, courgette, ei, fruit, granen, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / lunch / voorgerecht uit Melk & dadels:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Melk & dadels:
Buffet uit Koude keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Solo Food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept van Honger als een paard:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis: