Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Schnitzels van lever en uien
- Ingrediënten:
- broodkruimels, citroen, kalfslever, knoflook, laurier, olijfolie en ui
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, fruit, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rozemarijn, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Basisrecept uit Twaalf:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek: