Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Zalm met zuring
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, noilly prat, sjalot, vermout, visfond, zalmfilet en zuring
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, cayennepeper, champignon, dragon, eidooier, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, noilly prat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg: