Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snoek in roomsaus - brochet de l'Ill à la crème
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, demi creme fraiche, peper, riesling, sjalot, slagroom, snoek en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Gemüse! :
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: