Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Wortelsoep - potage crécy
- Ingrediënten:
- boter, crème fraîche, jonge wortel, langkorrelrijst, prei, slagroom, ui, peper, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, groente, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Lunch / snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: