Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytingyağli yaprak dolmasi - Gevulde wijnbladeren in olijfolie
- Ingrediënten:
- dille, olijfolie, peper, peterselie, rijst, suiker, ui, wijnbladeren en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, dille, ei, gehakt, gember, groene paprika, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, melk, munt, olie, olijfolie, peterselie, rode paprika, sojasaus, ui, vissaus, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept van I love food & wine:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Creative chef:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: