143 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbasilicumbleekselderijbloembouilloncitroensapdroge witte wijnknoflookolijfolieparmezaanse kaaspeterselierijstrisottorisottorijstroomsaffraansjalotslagroomtijmuiwaterwitte peperwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Spätzleschotel met spruitjes

Ingrediënten:
boter, champignons, droge witte wijn, groentebouillonpoeder, komijnzaad, olie, peper, slagroom, spätzle, spruitjes, knoflook en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Recept uit Lekker vegetarisch:

Champignon Mascarpone

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, champignons, fruit, groentebouillon, mascarpone, peper, peterselie, suiker, verse pasta, witte wijn, zongedroogde tomaten in olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Risotto met courgette en walnoten

Ingrediënten:
boter, courgette, droge witte wijn, groentebouillon, kaas, lente-uien, peper, risottorijst, rode ui, saffraan, knoflook, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Recept uit Lekker vegetarisch:

Saffraan Kikkererwten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, droge witte wijn, groentebouillon, kikkererwten, water, peper, peterselie, slagroom, suiker, tomaatjes, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:

Paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
buffalo's, droge witte wijn, paddestoel, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, risottorijst, rode wijnazijn, roomboter, sprinkhanen, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
insecten / risotto
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, bolognesesaus, boter, bouillontablet, bulgur, cayennepeper, diepvriesspinazie, eieren, gehakt, gekookte achterham, grove mosterd, lasagnebladen, laurierblaadje, maïzena, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, gezeefde tomaten, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, rundergehakt, wijn, spekjes, spinazie, knoflook, tomatenpuree, ui, verse peper, zout en 
zout en peper

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

IN DE PAN

Ingrediënten:
bouillon, gerookte vis, groene kruiden, groente, ham, boter, peper, pittige kaas, risottorijst, knoflook, uien, witte wijn en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gekookte ham Porte Maillot - jambon à la Porte Maillot

Ingrediënten:
basilicum, boontjes, boter, bouillon, droge witte wijn, erwten, jonge wortel, kaneel, knoflook, kropsla, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, licht gezouten ham, nootmuskaat, peper, tijm, ui, verse peterselie en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

ossobuco

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, citroensap, kalfsschenkel, knoflook, peper, sjalot, tomaat, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Risotto met wilde paddestoelen - wild mushroom risotto

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, bouillon, cantharel, droge witte wijn, gedroogd eekhoorntjesbrood, italiaanse peterselie, knoflook, morielje, oesterzwam, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, verse rozemarijn, wilde paddestoelen en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:

Peterseliesoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, olijfolie, peper, peterselie, ui, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groene speltkoeken met gesmoorde komkommer

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, dille, ei, groentebouillon, grünkern groene spelt, knoflook, nootmuskaat, olie, peterselie, room, rozemarijn, selderijblad, stoofkomkommers, tijm, ui, witte peper, witte wijn en wortel

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Risotto met verse kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, droge witte wijn, groentebouillon, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, ui, wilde rijst, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Pilzschnitten

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, emmentaler, kastanjechampignon, majoraan, oudbakken bruinbrood, paddestoelen, peper, rauwe ham, witte wijn en zout

Keuken:
Zwitsers / Oostenrijks
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / paddenstoelen
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto agli asparagi - Aspergerisotto

Ingrediënten:
aspergebouillon, asperges, boter, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, risotto, ui, vialone nano-rijst, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...