Recept uit Eten in Italie:
Siciliaanse groentesoep
- Ingrediënten:
- aubergine, bleekselderij, groene olijven, kappertjes, olijfolie, peper, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, knoflook, komkommer, koriander, laurier, olie, olijfolie, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch uit Vegan Genial:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept uit NAJAT:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: