Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Kalfsmedaillon met Kernhem en groene kool
- Ingrediënten:
- boter, groene kool, kalfsmedaillon, kernhem, maïsolie, peper, ui, witte peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, broccoli, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het ATAG kookboek: