Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Testina di vitello - Salade van kalfskop
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, bloem, kalfskop, laurier, lente-ui, peper, sjalotvinaigrette, ui, witte wijnazijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, selderij, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Sous vide:
Italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino: