Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Moules à la moutarde et au pastis
- Ingrediënten:
- bleekselderij, knoflook, mosselen, mosterd, peper, pernod, bladpeterselie, ricard, sjalot, slagroom, ui, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit 101 ballen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: