282 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereigroenteknoflookkruidenkruidnagellaurierlaurierbladolieolijfoliepeterseliepreiselderijsjalotspecerijensuikertijmtomaattomatenpureewaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Saumawe - Gevulde varkensmaag

Ingrediënten:
blanke azijn, boter, druivenpitolie, ei, grof zout, knoflooksap, knolselderij, marjolein, peper, peterselie, ui, varkenslende, varkensmaag, varkensnek, vastkokende aardappelen, wortels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:

Groenten-balletjessoep

Ingrediënten:
bloemkool, boter, citroensap, foelie, gehakt, knolselderij, laurierblad, margarine, paneermeel, peper, prei, soepvlees, tijm, ui, verse peterselie, verse selderij, vluggort, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Ierse stoofschotel

Ingrediënten:
bloem, boter, guinness, knolselderij, laurier, magere spekblokjes, peper, peterselie, riblappen, ui, wortel en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Runderrolletjes

Ingrediënten:
boter, knolselderij, kruidnagel, laurier, olie, peper, peterselie, prei, raviolideeg, runderbloemstuk, runderschenkel, rundersukade, tijm, ui, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Olipodrigo

Ingrediënten:
aardappel, bloem, chipolataworstjes, eidooier, eringi, groene asperge, half-om-halfgehakt, hartzwezerik, jeneverbes, kalfsjus, kalfswang, kaneelstokje, knolselderij, kwartel, lamsschenkel, laurierblad, meiknol, paneermeel, peper, pistaches, prei, rode ui, rundermerg, steranijs, ui, varkenspoot, water, witte peperkorrels, zilverui en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Ossenstraatbouillon met groente

Ingrediënten:
knolselderij, ossenstaart, peper, peultjes, plantaardige olie, prei, rode wijn, sjalot, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Vitello tonato

Ingrediënten:
kalfsfond, kalfsfricandeau, knolselderij, olijfolie, peper, prei, tonijnsaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Linzenmaaltijd - linseneintopf

Ingrediënten:
aardappel, azijn, gerookte metworst, gerookt spek, knolselderij, lavas, linzen, prei, tomatenpuree, ui, verse peterselie, vleesbouillon, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / worst
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Drents schapenstoofpotje met wintergroenten

Ingrediënten:
bataten, bloem, boter, kerrie, knolselderij, koolraap, lamsfond, laurier, peperkorrel, prei, schapenpoulet, tijm, ui, winterwortel en witte kool

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:

Gekookt hammetje met mosterd-honingkorst

Ingrediënten:
bleekselderij, honing, jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, mosterd, peper, puntham, tijm, ui, winterpeen en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Donkere runderfond

Ingrediënten:
knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, mergpijp zonder merg, olie, peperkorrels, peterseliewortel, prei, runderbotten, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde lamsmagen - manouls lozérien

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, knolselderij, lamsmaag, laurierblad, prei, rauwe ham, ui, verse peterselie, peper, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / orgaanvlees
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Basisjus

Ingrediënten:
broeipoot, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, paddestoelen, peperkorrels, peterselie, prei, rode wijn, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Varkenspoten met vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, banaansjalot, bieslook, bouquet garni, grof zout, knolselderij, laurier, tomaat, varkenspoot, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Avondmaal uit Home Made winter:

Corned beef

Ingrediënten:
aardappel, bruine suiker, jeneverbes, knoflook, knolselderij, laurier, mosterdzaad, pastinaak, peperkorrels, rodewijnazijn, runderborststuk, sjalot, venkel, wortel en zilveruitjes

Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...