202 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotercitroencitroensapeigehaktknoflookkoriandermelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeterselieplantaardige oliepreisjalotsuikertijmtomaatuiwitte peperwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijstsalade met kalfsvlees en ananas

Ingrediënten:
ananas, brandewijn, cayennepeper, eierdooiers, kalfsgebraad, kokosmelk, kokosschilfers, lente-uitjes, olie, peper, rijst, sinaasappelsap, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zonnevisfilets in bechamel - filetti di san pietro

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, boter, droge witte wijn, eierdooier, gedroogde paddenstoelen, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, water, wortel, zonnevisfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pasta Met Ricottaballetjes

Ingrediënten:
boerenbrood, brood, broodkruimels, ei, eieren, ei, knoflook, knoflook, water, water, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, pasta, pecorino, penne, peterselie, ricotta, rigatoni, tomatensaus, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Cappon magro

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, artisjok, bloemkool, citroensap, ei, eierdooier, garnalen, gezouten en gedroogde tonijn, groene olijven, kadetjes, kappertjes, kleine champignons, knoflook, langoest, mosciame, oester, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode biet, schorpioenvis, schorseneer, selderijhart, sperziebonen, verse bladpeterselie, volkorencrackers, water, wittewijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groente / feestdagen
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Bourride

Ingrediënten:
bot, bouquet garni, droge witte wijn, eierdooier, gedroogde venkel, kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, pittige mosterd, prei, sinaasappelschil, stokbrood, tarbot, ui, verse tijm, water, witvis, wortel, zeebaars, zeeduivel, zonnevis en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Ravioli in tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, ei, eieren, gehakt, gemalen kaas, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, tomatensaus, ui, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Soft shell krab in parmezaanbeslag met venkelsalade

Ingrediënten:
ei, ijswater, mayonaise, natriumbicarbonaat, parmezaanse kaas, plantaardige olie, soft shell krab, tipo 00-bloem, venkelknol, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep met aïoli - bourride

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, eierdooier, grof boerenbrood, grof zout, knoflook, korianderzaad, laurierblad, milde olijfolie, olijfolie, peperkorrel, sinaasappelschil, ui, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, visbouillon, water en witvisfilet

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Beef wellington met cantharellen

Ingrediënten:
eidooier, bladerdeeg, bladpeterselie, cantharellen, diamanthaas, zout, jeneverbes, olijfolie, peper, peperkorrels, piment, rauwe ham, roomboter, salie, sjalotjes, suiker, water en zonnebloemolie

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Millefeuille garnituur

Ingrediënten:
boter, eierdooiers, gedroogde kikkererwten, Groentebouilonblokje, gruyère, knolselderij, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, kruiden, water en zout

Soort:
groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:

Pizza met ei, spinazie en pecorino

Ingrediënten:
ei, gedroogde gist, italiaanse bloem, olijfolie, pecorino, spinazie, sumak, water, za'atar, zout, zout & peper en zwarte peper

Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Crab Rolls / Krabrolletjes

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, krabvlees, lente-ui, maïzena, peper, plantaardige olie, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Quiche met amandelbodem en spinazie

Ingrediënten:
ei, amandelmeel, olijfolie, bieslook, eieren, bloem, boter, gehakt, jonge spinazie, kerstomaat, kokosolie, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika's, rode pepervlokken, zout, volle kokosmelk, water en zwarte peper

Haal meer recepten op...