219 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebasilicumbloemboterbruine basterdsuikercitroeneigembergroenteketjap benteng manisknoflookkomkommerkorianderlaoslimoensapolieolijfoliepeperpeterseliesambal oelekuiwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met maïs en tomaten in kruidige saus met kokos - binte biloehoeta

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, gedroogde kokos, gedroogde spaanse peper, goela djawa, ketjap benteng asin, klapper, lombok rawit, maiskorrels uit blik, noorse garnalen, peper, tomaat, ui, verse garnalen, voorjaarsui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Bijgerecht uit Smakelijke salades:

Gemengde, groene salade

Ingrediënten:
bruine suiker, citroensap, eikenbladsla, kerstomaat, kiemen, knoflook, komkommer, koriander, kropsla, olijfolie en snijsla

Soort:
salade
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / voorgerecht uit Indonesie:

Bouillon met garnalen

Ingrediënten:
citroensap, kippenbouillon, knoflook, kristalsuiker, noorse garnalen, sambal trassi, tomaat, verse bladselderij en verse garnalen

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Spinaziesalade met koolvisfilet

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gember, kerstomaat, knoflook, koolvisfilet, olijfolie, sesamzaad, sojasaus, spinaziesalade en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Spinaziesalade - lalab bajam

Ingrediënten:
citroensap, knoflookpoeder, limoensap, sambal oelek, spinazie, tomaat, witte basterdsuiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Tomatensorbet

Ingrediënten:
bruine suiker, citroensap, tomaat, tomatenpuree, ui, verse basilicum, verse marjolein en verse munt

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Spinaziesalade met gebakken tofu

Ingrediënten:
bloem, citroensap, gemberwortel, kerstomaat, knoflook, lichte sojasaus, olijfolie, spinaziesalade, suiker, tofu, wit sesamzaad en zwart sesamzaad

Keuken:
Oosters
Soort:
salade / vegan
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:

Turkse gemengde salade

Ingrediënten:
bindsla, citroensap, extra vierge olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, peterselie, rode kool, rucola, tomaat en wortel

Keuken:
Turks
Soort:
salade
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kopenhaagse forellen

Ingrediënten:
andijvie, citroensap, gemberpoeder, gerookte forelfilet, italiaanse slasaus, mierikswortel, peper, sinaasappel, suiker, tomaat, yoghurt en zout

Keuken:
Deens
Soort:
vis
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Chai-kikkererwten

Ingrediënten:
citroensap, geelwortelpoeder, gember, groene kardemompeulen, groene pepers, kerstomaat, kikkererwten uit blik, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruidnagel, lente-ui, plantaardige olie, suiker, thee engelse melange, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Indiase pilau

Ingrediënten:
basmatirijst, citroensap, gemalen kardemom, kaneelstokje, kardemompeul, kippenbouillon, kruidnagel, olie, saffraandraadjes, suiker, tomaat en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Sojabonenkaas met groenten en sinaasappelen - tahoe lengko dan djeroek manis

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gefruite uitjes, goela djawa, ketjap benteng manis, komkommer, limoensap, pindakaas, sambal badjak, sinaasappel, sojabonenkaas, tahoe, taugé, tomaat, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Bijgerecht uit Koude keuken:

Salade "Louisiana"

Ingrediënten:
bananen, cayennepeper, citroensap, sinaasappels, suiker, tomaten, tomatenketchup en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan
Haal meer recepten op...