Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding kalfskop
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, groente, kalfskop, kruiden, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, dressing, ei, extra vierge olijfolie, fruit, groente, knoflook, koriander, kruiden, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, ui, vruchtensap, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Picknick / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kleine fornuis:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Recept uit Gesund Geniessen: