Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Salsa verde
- Ingrediënten:
- ansjovis, citroensap, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, munt, peterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, dille, feta, gemalen komijn, griekse yoghurt, komkommer, koriander, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit The big green egg book:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Vol Smaak:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi: