Bijgerecht / basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Avgolemono
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, eierdooier en stoofvocht
- Keuken:
- Mediterraans / Grieks
- Soort:
- warme sauzen / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht / basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: