Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snoek in roomsaus - brochet de l'Ill à la crème
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, demi creme fraiche, peper, riesling, sjalot, slagroom, snoek en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Wild en gevogelte:
Picknick uit Kochen für zwei:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Elzas:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Spis:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: