Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Varkensfiletlapjes met salsa verde van verse knoflook, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- chilivlokken, citroensap, peterselie, knoflook, munt, olijfolie, zout en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, cayennepeper, citroen, droge witte wijn, ei, koriander, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Nootje:
Recept uit I love groente:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit 101 ballen:
Drinken / cocktails uit Cocina Nueva:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Literalicious: