Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebloembotercayennepepercitroeneiknoflookkomkommerkoriandermuntpeperpeterselierode uisjalotsuikertijmtomaatuivruchtensapwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Thuis bij Jamie:

Groene salade

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, sla, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Basisrecept uit De smaak van mijn herinnering:

Finse mosterd

Ingrediënten:
appelazijn, basterdsuiker, citroensap, olijfolie, schenkroom, scherpe engelse-mosterdpoeder en zout

Keuken:
Fins
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Recept uit Spuntino:

Citroen-mosterddressing

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, peper, rodewijnazijn en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Recept uit Kook met Jamie:

Siciliaanse dressing

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, sinaasappelsap, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

In de pan gebakken asperges en gemengde vis

Ingrediënten:
asperges, citroensap, doradefilet, extra vierge olijfolie, inktvisjes, olijfolie, rode mulfilets, rode spaanse peper, sint-jakobsschelpen, tijmtopjes, venkeltopjes, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, kappertjes, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Koolrabi 'carpaccio'

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, harde geitenkaas, koolrabi, koolzaadolie, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Haal meer recepten op...