Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Zeewolf met gestoomde makreel, courgette, tijm en zwarte peper
- Ingrediënten:
- bloem, boter, courgette, makreel, olie, room, tijm, zeewolf, zout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Nigella bijt:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel: