Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Szallonás fürj - Gelardeerde kwartels
- Ingrediënten:
- bloem, champignons, gerookt spek, knoflook, kwartels, peterselie, slagroom, ui, zout en zure room
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen: