Recept uit Proef Puglia:
zoete ricottazakjes
- Ingrediënten:
- cacao, chocoladevulling, deeg, eieren, bloem, boter, poedersuiker, kaneel, olijfolie, poedersuiker, pure chocolade, rozijnen, sinaasappel, verse ricotta, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroenrasp, eidooier, eiwit, fruit, honing, kaneelstokje, kruidnagel, melk, nootmuskaat, pure chocolade, ricotta, sinaasappelsap, sinaasappelschil, slagroom, suiker, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Diner / nagerecht uit Culinaria España:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Koken in een duinpan: