Recept uit Keukendagboek 2:
Een risotto met peterselie en parmezaanchips
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, witte wijn, groente, kaas, kalkoen, parmezaanse kaas, peren, rijst en risotto
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bleekselderij, bouillon, carnaroli rijst, ei, kaas, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, risotto, saffraan, sjalot, spinazie, ui, wijn, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: