Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloembotercitroensapeiknoflookkorianderlaurierlente-uiolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode uisjalottijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:

Tajine van herfstgroenten (portobellochampignons, shii-take, ui, meiraap, aardappel en pompoen)

Ingrediënten:
gemalen chilipeper, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gemalen koriander, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, koolrabi, meiraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, pompoen, portobellopaddestoelen, shiitake, ui, vastkokende aardappel, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gierstpuree met miso

Ingrediënten:
bloemkool, gierst, groentebouillon, lente ui, neutrale olie, peper, sake, tarwe, witte miso en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Linzensoep met kokos en spinazie

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gemalen komijn, groentebouillon, jonge spinazie, knoflook, kokoscrème, kokosmelk, puy-linzen, ui, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:

Kokossoep met zoete aardappel

Ingrediënten:
champignons, gemberpoeder, groentebouillon, koriander, kerstomaat, kokosmelk, lente-uien, limoensap, pul biber, zoete aardappel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

WItte wijnsaus

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, room, sjalot, visbouillon, witte peper, witte wijn en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Couscous en moghrabieh met ovengedroogde tomaatjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, couscous, dragon, groentebouillon, grof zeezout, kippenbouillon, labne, mograbiah, nigellazaad, olijfolie, pomodori, romatomaten, ruwe rietsuiker, saffraan, ui en zwarte peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle edamame met ponzu

Ingrediënten:
borlottibonen, daikon, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, kombu dashi, lente ui, limabonen, neutrale olie, peper, peultjes, sojasaus, tuinboon en zout

Keuken:
Japans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Pittige courgettesoep

Ingrediënten:
boullion, courgette, groentebouillon, kerrie, kerriepoeder, kippenbouillon, olijfolie, peper, rijst, ui, yoghurt, zeezout en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met zeegroente

Ingrediënten:
dashi, druivenpitolie, ei, gember, groentebouillon, lente-ui, maïsolie, nori, zijdetofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Japans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle edamame met zeewier

Ingrediënten:
borlottibonen, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, hijiki, kombu dashi, lente ui, limabonen, neutrale olie, peper, sojasaus, tuinboon, zeewier en zout

Keuken:
Japans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...