Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Balik çorbasi - Vissoep
- Ingrediënten:
- aardappel, citroen, knolselderij, peen, peper, peterselie, rijst, ui, water, witvis en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bloemkool, boter, citroensap, ei, fruit, groente, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, selderij, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: