Recept uit Spis:
Langzaam gegaarde lamsbout
- Ingrediënten:
- acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout
- Keuken:
- Deens
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Spis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: