Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroensapdroge witte wijneigroentebouillonknoflooklaurierlaurierbladoliepeperpeterseliepreirozemarijntomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Sjalottensaus met balsamicoazijn

Ingrediënten:
balsamicoazijn, blauwe kaas, bruine suiker, dijonmosterd, slablad, olijfolie, rode wijn, rodewijnazijn, sjalotten, stokbrood, rozemarijn, tijm, uien, peper, walnoten, walnotenolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gegrilde inktvis

Ingrediënten:
grof zout, honing, inktvis, knoflook, olijfolie, peper, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlierbloesem, vlierbloesemazijn, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Edamame met mosterd en haricots jaunes

Ingrediënten:
borlottibonen, dijonmosterd, dragon, edamamebonen, gele sperziebonen, limabonen, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tuinboon, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

andrajos

Ingrediënten:
bloem, gemalen zwarte peper, gerookt spek, haas, kippendij, knoflook, lasagne, laurierblad, olijfolie, pijnboompitjes, portabello, rode wijn, sjalot, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
pasta/noodles / wild / koude sauzen en bouillons
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten in crème fraîche

Ingrediënten:
gladde peterselie, olijfolie, tomaat, sjalot, tijm, knoflook, versgemalen zwarte peper, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Tomatenvinaigrette

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, grof zeezout, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tomaten en zout

Soort:
vegan / vinaigrette
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde lamsbout

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Peterselie-kruidensalade

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, honing, lente-ui, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tian

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, basilicum, bruine suiker, courgette, kerstomaat, olijfolie, oregano, sjalotten, knoflook, tijm, tomaten, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Amuse / diner / voorgerecht uit Tomaten:

Tomatenmoes

Ingrediënten:
gelatineblaadjes, rode paprika, olijfolie, tomaat, sjalot, slagroom, tijm, basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Hertenragout

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, donker bier, hertenbouillon, hertenvlees, jeneverbes, kersenazijn, knoflook, olijfolie, pastinaak, peper, peterseliewortel, sjalot, tijm, vruchtenazijn, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kidneybonen met appels en sherry

Ingrediënten:
appaloosabonen, borlottibonen, boter, droge sherry, edamamebonen, golden delicious, granny smith, kidneybonen, olijfolie, peper, pintobonen, sjalot, tijm, ui en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Soep van peterseliewortel

Ingrediënten:
boter, cantharellen, ciderazijn, gezouten citroen, knoflook, knolselderij, olijfolie, peper, peterseliewortel, sjalot, tijm, volle melk, water, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundergebraad en croûte

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, bladerdeeg, eierdooier, gedroogde tomaten, gedroogd wit brood, paddestoel, groene flageolets, grove mosterd, kappertjes, knoflook, laurierblad, margarine, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, runderribeye, runderzijlende, sjalot, tijm, witte wijnazijn, zeezout en zwarte olijven

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sperziebonensla

Ingrediënten:
citroensap, honing, knoflook, olie, peper, rode paprika, sjalot, sperziebonen, tijm, ui, witte wijnazijn en zout

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Gesmolten tomaten

Ingrediënten:
gevogeltefond, knoflook, olijfolie, olivetti-tomaten, rozemarijn, sjalot, tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
groente
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Aardappelfond

Ingrediënten:
gevogeltefond, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sjalot, tijm, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...