Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Kalfslendestuk met mosterd, pancetta & kool
- Ingrediënten:
- chinese kool, kalfslende, milde mosterd, niervet, olijfolie, pancetta, savooiekool en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, brood, courgette, ei, fruit, gehakt, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rijst, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Recept uit delicious. magazine - 2015-11:
Recept uit delicious. magazine - 2015-11:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De kunst van het koken: