Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Carrots with Rice and Pekmez (Grape Molasses) - Wortel met rijst en pekmez (druivenmelasse)
- Ingrediënten:
- boter, druivenmelasse, groente, rijst, water en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: