Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Eend met puree en roergebakken groenten
- Ingrediënten:
- aardappel, cognac, eend, knoflook, koolraap, savooiekool, spruitjes, tijm, tomaat in blik, ui, witte wijnazijn en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloemkool, boter, courgette, ei, fruit, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tomaat, ui, vet, vlees, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Sous vide:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Avondmaal uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: