317 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroensapcourgettedilleeiextra vierge olijfoliefruitgroene kruidenknoflookkruidenmuntolieolijfoliepeperpeterseliesjalottijmtomaatuiwaterzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gegrilde forel

Ingrediënten:
bieslookbloesem, citroen, forel, groene kruiden en marinade voor sardines forel of sprot

Soort:
vis
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gegrilde sprot

Ingrediënten:
bieslookbloesem, citroen, groene kruiden, marinade voor sardines forel of sprot en sprot

Soort:
vis
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Geurige vis in zoutkorst

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, tuinkruiden en zeebaars

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Tomaten-kruidenrol

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, eieren, bloem, citroenrasp, parmezaanse kaas, gladde peterselie, kerstomaat, laurierblad, ricotta, tomatenpuree, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Gegrilde, opengelegde zeeduivel met gestoofde snijbonen

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, basilicum, bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde spaanse peper, knoflook, olijfolie, passata, rozemarijn, snijbonen, zeeduivel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Salade met kersen en halloumi

Ingrediënten:
babyromainesla, basilicum, chilivlokken, citroen, dille, halloumi, kersen, libanees volkorenbrood, olijfolie, bladpeterselie en sumak

Keuken:
Nederlands / Cypriotisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

In de pan gebakken tongscharfilets met salsa verder

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, augurk, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, dijon-mosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, munt, nieuwe aardappelen, paarse broccoli, rode-wijnazijn, tongfilets, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Recept uit Lekker vegetarisch:

Haloumiburgers

Ingrediënten:
citroenrasp, kruiden, haloumi, hamburgerbroodjes, courgette, olie, peper, peterselie, rode puntpaprika, rode ui, slasaus, suiker, knoflook, witte balsamicoazijn en zout

Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Bloemkoolcouscous met gepocheerd ei

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, bloemkool, citroen, eieren, gedroogde abrikozen, gehakt, gerookt paprikapoeder, granaatappel, olijfolie, sinaasappel, sumak, ui, peper, wittewijnazijn, wortels en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:

Visbouillon

Ingrediënten:
arachideolie, bladpeterselie, champignon, citroenschil, dragonblad, droge witte vermout, droge witte wijn, druivenpitolie, knoflook, mosselschelpen, saffraan, selderij, tomaat, ui, venkel, venkelzaad, verse basilicum, verse tijm, witvisgraten en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spitskoolsalade met smaken van kimchi

Ingrediënten:
chiliflakes, citroenzest, fijne suiker, gember, granaatappel, granny-smithappels, grof zout, rode ui, spaanse chilipeper, spitskool, sumak, tuinkruiden en zonnebloemolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegan / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Met tuinkruiden gemarineerde kaas

Ingrediënten:
citroenzest, feta, knoflook, mozzarella, olijfolie, ricotta salata, tijm, verse geitenkaas, verse kaas en verse tuinkruiden

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Haal meer recepten op...