Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Aardappelselderijsoep met truffelolie
- Ingrediënten:
- aardappel, kippenbouillon, knolselderij, slagroom, tijm, truffelolie en witte ui
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Soepen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Turquoise:
Recept uit Soepen:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Basisrecept uit Down to earth:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Elzas:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken: