Recept uit De pastabijbel:
Fettuccine met ham en doperwten
- Ingrediënten:
- boter, doperwten, droge witte wijn, fettuccine, gekookte ham, kippenbouillon, kristalsuiker, parmezaanse kaas, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: