Recept uit De Urban Cook:
Portugese Varkensbuik Met Schelpen
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, varkensbuik, venusschelpen en vermout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Elzas: