606 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbladpeterseliebotercitroensapcitroenschileikaneelknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikersuikertijmuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:

Pittige beignets van tuinbonen en yoghurtsaus met citroen en munt

Ingrediënten:
aardappel, bloem, cayennepeper, citroen, extra vierge olijfolie, gemalen komijn, slablad, ingemaakte pepers, koriander, munt, olie, rode spaanse peper, tuinbonen, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gebakken visfilet

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, citroenrasp, ei, kabeljauwfilet, koolzuurhoudend bronwater, olijfolie, witvisfilet en zoet paprikapoeder

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Coca basisrecept

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, komijnzaad, olijfolie, tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

Lemon mug cake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, lemoncurd, melk, suiker en zonnebloemolie

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Kabak mücver

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, courgette, dille, ei, lente-ui, munt, olijfolie en turkse süzme yoghurt

Soort:
groente
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alle smaken van de regenboog:

Courgettebrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, courgette, ei, kaneelpoeder, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat, olijfolie, pecannoten, vanille-extract en zuiveringszout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip-citroensticks

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, sojasaus en suiker

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Cats' tongues

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, boter, citroenolie, citroenrasp, eiwit en vanillestokje

Soort:
zoet / koek en gebak
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:

Sardines met muntdressing

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, gedroogde chilipeper, olijfolie, rode-wijnazijn, selderijzout, sjalot, verse munt, verse sardines, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill / vis / feestdagen
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Worteltjestaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, donkere basterdsuiker, ei, kruidnoten, maïsolie, poedersuiker, roomkaas, vanillesuiker, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Vineyard cake (aka Cleopatra cake)

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, bicarbonaat, bloem, boter, citroenrasp, extra vierge-olijfolie, muscat beaume de venise, pitloze rode druif, sinaasappelrasp en vanillestokje

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Beignets - oreillettes

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, citroenrasp, ei, oranjebloesemwater, poedersuiker, sinaasappelrasp en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
koek en gebak / frituur / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Kaneelkoekjes - biscotti alla cannella

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, olijfolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Ricottabeignets

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, plantaardige olie, ricotta, vloeibare honing en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beignets / vegetarisch / pastei
Haal meer recepten op...