458 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbladpeterseliebleekselderijbotercitroensapcitroenschileiknoflookmelkolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikersuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Coca basisrecept

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, komijnzaad, olijfolie, tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Kabak mücver

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, courgette, dille, ei, lente-ui, munt, olijfolie en turkse süzme yoghurt

Soort:
groente
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alle smaken van de regenboog:

Courgettebrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, courgette, ei, kaneelpoeder, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat, olijfolie, pecannoten, vanille-extract en zuiveringszout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip-citroensticks

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, sojasaus en suiker

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:

Sardines met muntdressing

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, gedroogde chilipeper, olijfolie, rode-wijnazijn, selderijzout, sjalot, verse munt, verse sardines, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill / vis / feestdagen
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Vineyard cake (aka Cleopatra cake)

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, bicarbonaat, bloem, boter, citroenrasp, extra vierge-olijfolie, muscat beaume de venise, pitloze rode druif, sinaasappelrasp en vanillestokje

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Kaneelkoekjes - biscotti alla cannella

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, kaneel, olijfolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Pisciotta - Olijfcake

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenrasp, ei, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, marsala, melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Bij de koffie uit Thug kitchen feestvoer:

Bramen-citroencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bramen, bruine suiker, ciderazijn, citroenrasp, citroensap, druivenpitolie, gemberpoeder, haverbloem, kaneelpoeder, kristalsuiker, melkvervanger, olijfolie, vanille extract, volkorenbloem, witte bloem en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Ossobucco alla milanese

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, citroenblad, citroenrasp, droge witte wijn, kalfsschenkel, kaneel, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, piment, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Ricottabeignets

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, plantaardige olie, ricotta, vloeibare honing en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
beignets / vegetarisch / pastei
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:

Knapperige visloempia´s in rijstpapier

Ingrediënten:
asperge, bloem, citroenrasp, knoflook, lente-ui, olijfolie, plantaardige olie, garnaal, gember, verse gemengde kruiden, verse koriander, versgemalen zwarte peper, vietnamees rijstpapier, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit  - Spaans

Diner / nagerecht uit Spaans:

Vederlichte beignets

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei, melk, olijfolie, poedersuiker, water en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Cannelloni di ricotta con sugo di pomodoro

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, citroenrasp, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, knoflook, mozzarella, nootmuskaat, parmigiano, pecorino, ricotta en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:

Citroenconcert van smaken en geuren

Ingrediënten:
banketbakkersroom met citroen, bier, biologische yoghurt, bloem, boter, citroen, citroenblad, citroenrasp, eierdooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gekonfijte citroen, koffieroom, melk, olijfolie, suiker, vanillestokje en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / pannenkoeken en flensjes / gebak, koek, taart, pudding / pudding / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Bij de koffie uit Italiaanse patisserie:

Calcioni - Ricottaflappen

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kristalsuiker, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, sultana's en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Siciliaanse polpette

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, citroensap, ei, kalfsgehakt, laurier, olijfolie, oud brood, oude pecorino, peper, peterselie, varkensgehakt, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Ricottataart - torta di ricotta

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine kristalsuiker, citroenrasp, ei, melk, olijfolie, ricotta en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...