Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Provençaalse witte-wijnmarinade
- Ingrediënten:
- citroenrasp, citroensap, rozemarijn, sjalot, tijm, witte wijn en witte wijnazijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, fruit, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, sjalot, tomaat, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Bijgerecht uit Turquoise:
Snack of tussendoortje uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Puur genieten 2:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Verrot lekker:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: