Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Şiş köfte - Rundergehakt op stokjes
- Ingrediënten:
- eidooier, gemalen komijn, kaneelpoeder, knoflook, rundergehakt, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, koriander, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Koude keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: