268 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembloemkoolbouilloncitroensapeifruitgroentekaasknoflookmelknotenolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliespinaziesuikertijmuivleeswaterzoutzuivelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:

Snelle limabonen

Ingrediënten:
boter, kerstomaat, kool, limabonen, peper, snijbiet, spinazie, tabasco, wittewijnazijn, zongedroogde tomatenpuree en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Linzen en pompoen - ads be qar wa khli plus variatie

Ingrediënten:
andijvie, bladgroente, boter, cayennepeper, gedroogde linzen, gedroogde witte bonen, gemalen komijn, khlii, molsla, olijfolie, paprikapoeder, pompoen, smen, snijbiet, spaanse peper, tomaat, tomatenpuree en ui

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans / Noord-Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / peulvruchten / groente
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Hamschijf op groene groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cavolo nero, cheddar, collard greens, groene paprika, hamschijf, knoflook, kool, laurier, maisgrutten, salie, snijbiet, tijm, tomaat, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Op de huid gebakken snoekbaars met kropsla

Ingrediënten:
azijn, bosui, boter, gembernat, honing, knoflook, kropsla, olie, peper, rodewijnazijn, snijbiet, snoekbaarsfilet, spinazie, strandbiet, tomaat en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
mosterd / vis
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Groentepaté met saus

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk, olijfolie, snijbiet, spinazie, tomatenpuree, verse doperwten, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / paté/terrine
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Ravioli di erbe con salsa di noce - Kruidenravioli met walnootsaus

Ingrediënten:
basilicum, borageblad, boter, broodkruim, ei, eierpastadeeg, jonge brandnetels, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, ricotta, rozemarijn, salie, snijbiet, spinazie, tomaten, walnootpasta en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Geschmorte Kalbsbäckchen mit Barolo-Sauce, Stielmus und eingelegten Perlzwiebeln / Gesmoorde kalfswang met Barolosaus, raapstelen en ingelegde pareluien

Ingrediënten:
barolosaus, bleekselderij, geklaarde boter, ingelegde pareluitjes, kalfsfond, kalfswang, knoflook, korianderkorrels, laurier, maïzena, oude balsamicoazijn, peper, peperkorrels, pimentkorrels, raapstelen, rode wijn, rozemarijn, snijbiet, steranijs, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Symptomen van een burn-out

Ingrediënten:
alcohol, artisjok, avocado, chiazaad, chocolade, ghee, hooi, knoflook, koffie, kokos, kurkuma, lauwwarm water, lijnzaad, noten, pastinaak, prei, roomboter, salie, sesamzaad, snijbiet, spinazie, suiker, thee, tomaat, ui, walnoten, wortel, zaden, zeewier, zoete aardappel, zonnebloempitten, zout en zwarte bonen

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Ôrdek sarma - Snijbietpakketjes met eend

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, chilipoeder, droge sherry, eendenbout, freekeh, gedroogde zuurbessen, kaneelpoeder, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paprikapuree, rode paprika, snijbietblad, tomatenpuree, ui en yoghurtsaus

Keuken:
Turks
Soort:
gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte lasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, groente, lasagnevellen, olijfolie, parmezaanse kaas, spinazie en verse pasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe kook je met Nederlandse specerijen?

Ingrediënten:
appelmoes, asperges, avocado, bessen, bloemkool, boter, chocolademelk, foelie, friese nagelkaas, gemalen kruidnagel, groene peper, groenten, kaneel, kaneelpoeder, kaneelstokjes, knolselderij, koekkruiden, koffie, komijn, koolrabi, kruiden, kruidkoek, kruidnagel, kruidnagels, kruidnoten, muskaatnoot, nootmuskaat, peper, pompoen, raapstelen, rijst, rode bes, rode kool, rode peper, room, roze peper, snijbiet, specerijen, speculaas, sperziebonen, spinazie, spruiten, spruitjes, stoofpeertjes, suiker, vruchten, water, waterkers, witte chocolade en witte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pompoen-kastanje puree met hazelnoot crumble

Ingrediënten:
water, peterselie, brood, crème fraîche, parmezaanse kaas, hazelnoot, gezouten boter, groenten, hazelnoten, kastanjes, parmezaanse kaas, pasta, pitten, pompoen, pompoen, puree, verse peterselie, water en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

3 x vegetarische sauzen

Ingrediënten:
aardappel, amandelen, bieten, boter, ei, gezouten boter, groenten, hollandaise, jus, knolselderij, koolrabi, mayonaise, pasta, room, saffraan, sinaasappelschil, siroop, tomaat, uien, vet, vinaigrette, vleesbouillon, wortelsap en zoete aardappels

Een recept uit Anne Wilson - Koken met kruiden

Recept uit Koken met kruiden:

Gekruide kippenpastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers

Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...