776 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterdroge witte wijnknoflookknolselderijkruidnagellaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijnselderijtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Boeuf Stroganoff

Ingrediënten:
champignons, cognac, boter, laurierblad, runderfilet, sjalotjes, slagroom, tijm, uien, witte wijn en wortel

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:

Blanke kippenbouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, champignon, kippenvleugels, knoflook, laurierblad, peperkorrel, prei, selderij, ui, verse tijm en wortel

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken

Basisrecept uit De verse Spaanse keuken:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, knoflook, laurierblad, prei, ui, venkelknol, verse rozemarijn, verse tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees / Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Tallarines met rivierkreeftjes

Ingrediënten:
koffieroom, laurierblad, olijfolie, peper, rivierkreeft, tallarines, ui, verse peterselie, verse tijm, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkarkassen, laurierblad, peterselie, tijm, ui, water, wittewijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Amuse / diner / voorgerecht / basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, laurierblad, peterselie, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, wittewijnazijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Kippesoep met engelenhaar

Ingrediënten:
engelenhaar, fijne vermicelli, foelie, kip, laurierblad, peper, peperkorrel, tijm, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Europees / Nederlands
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

escabèche van patrijs

Ingrediënten:
laurierblad, olijfolie, patrijs, sherryazijn, suiker, ui, oregano, verse tijm, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Recept uit 52 Soepen:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
kippen, laurierblaadjes, pastinaken, peterselie, bleekselderij, tijm, uien, wortels en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Recept uit 52 Soepen:

Vleesbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, laurierblaadjes, pastinaak, runderbouillon, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, wortels en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Escabeche van groenten - escabeche of vegetables

Ingrediënten:
bloemkool, courgette, extra vierge-olijfolie, jalapeñopeper, jicama, knoflook, laurierblad, marjolein, oregano, tijm, ui, witte azijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde kool - choux farcis

Ingrediënten:
ei, ganzenvet, groene kool, knoflook, kruim van boerenbrood, laurierblad, melk, sjalot, snijbiet, tijm, ui, veldzuring, verse peterselie, peper, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

In gerookt water gekookte linzen met perzik en geitenkaas

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, druivenpitolie, fructose, fruitsuiker, gedeïoniseerd water, geitenkaas, geklaarde boter, gerookt zout, houtsnippers, kruidnagel, laurierblad, mosterdvinaigrette, peperkorrel, perzik, puylinzen, radijs, selderij, sjalot, sla, verse bieslook, verse tijm en wortel

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Rundersukade met drop

Ingrediënten:
balsamicoazijn, honing, knoflook, laurierblad, olie, peperkorrels, peterseliewortel, rundersukade, tijm, ui, wortel, zoete dropsiroop en zoethoutstout

Soort:
vlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Gekookte rivierkreeft - écrevisses à la nage

Ingrediënten:
droge witte wijn, knoflook, laurierblad, rivierkreeftjes, ui, verse peterselie, verse tijm, water, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gekookte kalfskop - testina di vitello bollita

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, citroensap, laurierblad, peper, ui, uitgebeende kalfskop, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Haal meer recepten op...