Diner / hoofdgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Provençaalse gemarineerde mosselen
- Ingrediënten:
- basilicum, bladpeterselie, citroen, mossel, soepgroenten, tijm en witte wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, citroenschil, fruit, knoflook, kruiden, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het gouden olijfolie boek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Marie Claire Crispy:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva: